just nu

förlåt för dålig uppdatering dudes. jag har iallafall städat, handlat och varit och gymmat idag och ska kanske ut och gå en runda senare. just nu sitter jag i soffan, osminkad som ni ser, och kollar på one tree hill. jag har blivit riktigt beroende av den serien. sen blir det ju inte bättre av att man har alla säsonger hemma.
ps. jag vet att jag har en väldigt snygg tröja på mig, not.

hypnotized

det pågår en festival i staden där jag bor. därför blir uppdateringen inte den bästa nu. plus att jag inte har några nya bilder att visa. sorry.

chaning tatum

jag skämtar inte när jag säger att han är den sexigaste, snyggaste och hetaste människan på denna jord!! verkligen ögongodis.

if i could turn back time

jag hatar myggor!!! jag sitter här och kliar sönder alla myggbett som jag har. hemskt jobbigt. möjligtvis ett i-landsproblem med. förresten! idag bokade mamma två nätter på ett hotell i helsingborg. så dit ska vi den tionde augusti för att shoppa och bara umgås med varandra. ser fram emot det. vi ska också ta en tripp över till helsingör när vi väl är i närheten liksom. nu sticker jag och mamma till matbutiken, hejdå!

history

idag har jag varit i sternö med några tjejer. sen har jag städat hela lägenheten och tjänat lite pengar! nu ska jag ta och äta lite sen får vi se vad som händer.

jag ska sakna dig imorgon

snart blir det stan med tjejerna.

i never saw it coming

jag vill se eclipse på bio. det är mysigt att gå på bio! den kommer till staden jag bor i den 16:e juli. det känns ganska sent ändå för alla typ redan sett den..

åhus

idag tog jag, mamma och min bror en tripp till åhus för att hälsa på mammas kompis i deras sommarstuga. vi var nere vid stranden ett tag sen gick vi upp till dom och åt och lite så. det har varit en mysig och väldigt varm dag. nu ska jag ut och gå sen får vi se vad som händer ikväll.

sternö

bilder från idag. ikväll ska jag färga bellas hår mörkare. vi får hålla tummarna på att det blir bra. haha!

mot stranden

snart cyklar jag och bella till stranden, kameran följer med mig.

tjärö

idag tog jag, mamma och hennes kompis en tripp till tjärö. det var mysigt. punkt.

overdrive

jag måste bara meddela er att det luktar grillade marshmellow i hela lägenheten. jag förstår inte varför med tanke på att mamma lagar kött och klyftpotatis. det hänger inte alls ihop. haha!

hot hot hot

idag är det varmt. riktigt varmt. snart bjuder pappa på pannkakor. yummie!

oldies


maxiklänning


me like

i have a dream

jag vill bo i new york. jag vill vara rik och kunna handla massvis med kläder. jag vill också bo i en fin lägenhet med högt tak, stora fönster, ljusa väggar och ljus inredning. det är min dröm.

booring weather

hej hopp. idag sviker vädret. fast det kan vara rätt skönt att bara sitta inne och kolla film också. för när det är fint väder ute så känner jag mig tvingad att gå ut. fast det är ju inget negativt precis. vid fyra sticker jag till gymmet en runda. men nu ska jag göra mig lite frukost, bye.

ps. håret är nytvättat på bilden och inte fett!!

i'm not like before

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. ska förmodligen träffa bella nu, sen senare kanske jag sticker hem till vicki och sover på hennes altan, mycket najs. men som sagt. inget planerat ännu.

låten nedanför har fastnat på min hjärna. grymt bra!


5 juli 2010


it don't make any different to me

godmorgon, vaknade för ungefär tio minuter sedan och nu sitter jag på balkongen med mammas bärbara dator. det fläktar skönt här uppe. det går inte ligga nere i trädgården. alldeles för varmt när man inte ens kan svalka sig. nu ska jag ta en allergi tablett för det kliar något fruktansvärt i halsen.. ha en bra dag!

bläää

varför måste saknaden göra ont? jag orkar inte sakna mer. det tar på mina krafter.

cykeltur

nu lockar sängen lite faktiskt. godnatt.

me myself and i

såhär ser jag ut just nu. snart ska jag äta och sen sticker jag och filippa ut på en liten cykeltur.

can i be the one?

idag har jag varit ute och lekt lite med katten i trädgården. fast tyvärr kan jag inte kela med honom för jag är allergisk tror jag. jag har inte kollat upp det men när jag sitter bredvid han så börjar det klia i ögonen, näsan & halsen. jag har också varit duktig och varit på gymmet. idag var det riktigt jobbigt, men skönt nu efteråt. nu ska jag ta en välbehövlig dusch!

nytt i garderoben

här kommer lite bilder från shoppingen igår. men allt finns inte med på bild, jag köpte också lite underkläder, som jag inte vill visa upp på bild, plus två tröjor som inte alls såg likadana ut på bild som i verkligheten. tröjorna på bild 1&4 ska jag också lämna in till sömmerskan som ska sy upp dom en bit. dom var lite förlånga enligt min smak. nu ska jag ut och lägga mig i solen en stund, ha en bra dag!

kkrona

jag och olivia

idag var jag som sagt i kkrona med olivia och bella. det var riktigt mysigt. hittade väldigt mycket saker som jag behövde. så jag är riktigt nöjd! och glassen ovan. det är en kula. man kan tro att det är fyra. men om man beställer en kula så får man tre. beställer man tre kulor får man nio. det är som en hel lunch. jag kanske visar er bilder på inköpen imorgon. nu ska jag fortsätta lyssna på musik och njuta av sommarlovet.

4 juli

kom hem för en stund sen från filippa och bella. vi kollade på scary movie 2. jag älskar dom filmerna! men sen efter att vi hade kollat klart på filmen så kom det en bil som stannade utanför och bara stod där. och vi som var i huset sprang och gömde oss i köket. haha jag har nog seriöst aldrig varit så rädd i hela mitt liv! det var kaos där ett tag.

wohooo. gästblogg

shue bruschan. tove är igång med bloggen igen! fast just nu byter hon om. idag har vi varit och shoppat tove har shoppat hur mycket som helst typ. jag köpte tre tröjor, längre räckte inte pengarna. kolla min blogg, idid.blogg.se (reklam reklam) okej, snart kommer ett riktigt inlägg. puss.

RSS 2.0